3 Eylül 2011 Cumartesi

PlayStation 3D Monitör Seti Çıkış Tarihi Açıklandı



PS3 ile 3D oyunlar oynamak ve 3D Blu-ray hareketli filmleri izlemek daha öncede mümkündü , ama binlerce dolara mal olan bir 3D TV almak istemiyorduk. Sony bunun için iyi bir alternatif, PlayStation 3 boyutlu Monitör Takımı, E3′te duyurulan bilgiler ile bu yılın sonlarında piyasaya çıkacak. Sony 31 Aralık 2011 tarihinde piyasaya süreceği 3B monitör takımından çok şey bekliyor.
Bu  tarih gerçekten çok kötü, bir kaç hafta önceki birçok oyun, Noel sabahı ağaçların altında monitör ile beraber olurdu. Kiti 499.99 $ (USD) satacak ve bu fiyat için ufacık bir 24-inç ekran, bir çift Aktif 3D gözlük ve oyun olarak MotorStorm Apocalypse’in bir kopyasını alacaksınız.
Set gerekli gözlükler ile beraber geliyor ve USB üzerinden şarj ediliyor. Ekranda da iki kullanıcıya bölünmüş ekran modu kullanmak yerine tek seferde ekranda iki farklı görüntü, görmesine izin verilmiş.  Sony’nin  SimulView teknolojisini destekler.Ekranda ayrıca çift HDMI girişleri ve ekrana entegre edilmiş hoparlörler var.
Artık PlayStation 3D Monitör Kitine Amazon üzerinden ön-sipariş verebilirsiniz. Ek gözlük 69,95 $ olarak fiyatlandırılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder