8 Eylül 2011 Perşembe

Kurtlar Vadisi Yeni Sezon Fragmanı


Kurtlar vadisi 15 ocak 2002 senesinde Türkiyeye damgasını vuran ” Bu bir mafya dizisidir” diyerek efsana haline gelmiştir doğrusunu söylemek gerekirse o yıldan beri hiç bir bölümünü kaçırmamışımdır. Çünkü dizide şuna dikkat ettim ki türkiyenin geçmiş tarihi anlatılıyor bana göre hatta o senelerdeDeli Yürek adlı bir dizi vardı sayın osman sınavın ilk mafya projesiydi  onun bitimine yakın Kurtlar Vadisi damgasını vurdu.
Dizide devamlı olarak gerçek karekterlerin yer alması söz konusu oldu Süleyman Çakır ( Alattin Çakıcı) Polat Alemdar ( Abdullah Çatlı) gibi, sanırım bu yüzden bu kadar büyük bir ilgi gördü. Daha sonra 2007 senesinden sonra Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi pusu olarak ve dizinin akışı tamamen değişti ilk bölümde dedikleri gibi tam bir mafya dizisi olurken Kurtlar Vadisi pusu ise devlet ve mafya karışımı ama daha çok derin devletin gizli güçlerini anlatır oldu. Hatta Kurtlar Vadisi o kadar ileriye gittiki Kurtlar Vadisi Terör‘ ü çıkarttı ve sanırım birilerinin fena şekilde canını sıktı ki 2-3 bölüm sonra kaldırıldı yayından. Şu anda ise 15 Eylül 2011 tarihinde yeni bölümleriyle ekrane gelecek fenomen dizinin fragmanını sizlerle paylaşmak istedim.




Peki Bu Sezonda Neler mi olacak?
Bu sezonda çok farklı şeyler olacağı kesin, öncelikle Polat Alemdar’ ın yurtdışında geçireceği söyleniyor bu  sezonda ve polat’ a ersoy ulubey den sonra yeni bir rakip geliyor ‘‘ Kara ”adında eski bir devlet görevlisi ve bu karakterde hepimizin bildiği gibi hanımın çiftliği adlı dizide oynayan oldukca başarılı bir karakter olan Hakan Boyav. Ve dizide bir diğer değişik ise artık Kanal D ‘ değil TNT de oynamasıdı. Herkese bu sezondada bol bol keyifli izlemelerdiliyorum. Bakalım Polat Alemdar Bu sezonda neler yapacak..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder